Livrare si Achitare

 Livrarea și achitarea

Livrarea mărfii, în raza orașului Chișinău, se realizează în intervalul de timp:

·         luni - vineri: de la 10:00 până la 17:00;
·         sâmbăta,: de la 10:00 până la 14:00;
·         duminică - zi liberă;
·         zile libere de sărbători - livrarea nu se efectuează.
NOTĂ: Dacă comanda a fost creată după ora 15:00 (luni-vineri) sau după ora 12:00 (sâmbătă), operatorul magazinului online va lua legătura cu DVS a doua zi lucrătoare.
Produsele comandate prin intermediul magazinului online www.convel.md sunt livrate numai pe teritoriul Republicii Moldova.
 Pentru persoane fizice ce achiziționează mărfuri de pe site-ul www.convel.md (în cazul plăților în numerar sau cu card bancar)
Livrarea a mărfurilor în raza or. Chișinău, achiziționate prin magazinul online a Convel SRL, se efectuează în următoarele condiții:
·         Suma cumpărăturii depășește 3000 lei.
·         Plata se realizează în moneda națională.
Livrare repetată
  • În cazul când cumpărătorul nu va fi prezent la locul livrării și în timpul stabilit, sau adresa indicată de către cumpărător va fi greșită – se efectuează livrarea repetată.
  • Livrarea repetată se achită repetat conform tarifului indicat mai sus.
Împreună cu produsele comandate, Dvs. veți primi:
·         bon fiscal și/sau factură fiscală;
·         talonul de garanție, în care produsul deține termen de garanție.
·         Pentru a beneficia de garanție, trebuie să aveți asupra Dvs. bonul fiscal sau factura în original și certificatul de garanție (dacă acesta a fost emis).
IMPORTANT – Curierii nu prestează servicii de instalare, conectare și configurare a mărfii livrate. Curierii livrează marfa pînă la scara blocului.
Convel SRL își asumă dreptul de a nu livra marfa în anumite cazuri.
 
Atenție! În cazul în care livrarea a fost efectuată, dar consumatorul refuză să primească marfa, care este în stare bună și corespundе specificațiilor tehnice menționate în comandă, costul livrării indicat în factură trebuie să fie achitat de consumator (cumpărător) – în orice caz.
Livrarea pe teritoriul țării
Costul livrării în afara razei or. Chișinău este negociat cu managerul. Comenzile plasate după ora 13:00 vor fi livrate în ziua următoare. Comanda se livrează în 1-2 zile, în funcție de destinație. La primirea comenzii, puteți verifica integritatea produselor livrate și efectua plata pe loc.
Metode de achitare
Cumpărăturile în magazinul online Convel pot fi achitate atât prin plata în numerar, cât și prin ordin de plată.
Achitare în numerar

Plata în numerar poate fi efectuată doar pentru comenzile din Chișinău. Plata se realizează în moneda națională. Drept confirmare a achitării, eliberăm bon de casă.
Achitare prin transfer

Plata fără numerar se realizează în modul următor: după perfectarea comenzii, managerul va expedia pe adresa Dvs electronică un cont-factură, pe care-l puteți achita la filială oricărei bănci sau din contul bancar al companiei Dvs. Pentru persoanele juridice, pachetul de documente necesar este prezentat odată cu produsul. Livrarea se face numai după achitarea integrală a comenzii.

Pentru orice informație suplimentară, apelați la numărul de telefon:  +37368501303.